Aanmelden Webinars MijnServices 2024

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de MijnServices webinars. U kunt zich voor meerdere webinars opgeven. Alle sessies zijn online. Na uw aanmelding ontvangt u de links waarmee u de webinars kan bijwonen.

Email
:
*
Voornaam
:
*
Tussenvoegsel
:
Achternaam
:
*
Aanhef
:
Organisatienaam
:
Functie
:
Voor welke webinars wilt u zich aanmelden?
12 juni 16:00 – 17:00 uur: Webinar MijnContactmomenten en notificatieservice: Optimaliseer uw interactie met inwoners en ondernemers
:
18 september 16:00 – 17:00 uur: Webinar MijnBerichten: Optimaliseer uw interactie met inwoners en ondernemers
:
23 oktober 16:00 – 17:00 uur: Webinar MijnProfiel: Optimaliseer uw interactie met inwoners en ondernemers
:

Velden met een * zijn verplicht

Let op: mocht u zich al voor een of meerdere webinars hebben aangemeld en u wilt hier een aan toevoegen, dan moet u zich voor alle webinars opnieuw aanmelden.

Bewaren van uw gegevens
Wij bewaren uw gegevens gedurende de organisatie en afronding van de bijeenkomst. Als u ons eerder toestemming hebt gegeven om u te informeren over deze bijeenkomst dan bewaren wij uw gegevens gedurende de looptijd van het traject.

U kunt uw toestemming voor het bewaren van gegevens op ieder moment intrekken door een e-mail te sturen aan redactie@vng.nl. U ontvangt dan geen informatie meer over de bijeenkomst.

Meer informatie over het bewaren van persoonsgegevens bij de VNG kunt u nalezen in de VNG Privacyverklaring.

Wat doen wij met uw gegevens?
Wij gebruiken uw gegevens uit onderstaand formulier alleen om u te benaderen en te informeren over de webinar. Met het invullen van dit formulier geeft u daar toestemming voor.