Aanmelden Hersteloperatie Toeslagen (be)spreekuren

Wat doen wij met uw gegevens?

Wij gebruiken uw gegevens uit onderstaand formulier alleen om u te benaderen en te informeren over de (be)spreekuren van de hersteloperatie Toeslagen. Met het invullen van dit formulier geeft u daar toestemming voor. U ontvangt per mail de volgende informatie:

  • een bevestiging van uw aanmelding
  • updates wanneer er wijzigingen zijn met betrekking tot de bijeenkomst
E-mailadres
:
*
Voornaam
:
*
Tussenvoegsel
:
Achternaam
:
*
Aanhef
:
Organisatienaam
:
Rol
:
Domein
:
Functie
:
Telefoon
:

Onderwerpen

De onderwerpen van (be)spreekuren worden vastgesteld aan hand van thema’s die op dit moment spelen of actualiteiten rond de hersteloperatie. U kunt de presentaties van de (be)spreekuren terugvinden op deze SlideShare pagina.


Aanmelden

Vink hieronder aan voor welke (be)spreekuren u zich wilt inschrijven.


Bespreekuur
:
Bespreekuur
:
Bespreekuur
:
Bespreekuur
:


Velden met een * zijn verplicht

Bewaren van uw gegevens

Wij bewaren uw gegevens gedurende de organisatie en afronding van de bijeenkomst. Wij vernietigen deze gegevens twee maanden nadat de bijeenkomst heeft plaatsgevonden. Als u ons eerder toestemming hebt gegeven om u te informeren over de hersteloperatie Toeslagen bewaren wij uw gegevens gedurende de looptijd van het ondersteuningstraject.

U kunt uw toestemming voor het bewaren van gegevens op ieder moment intrekken door een e-mail te sturen aan nieuws.realisatie@vng.nl. U ontvangt dan geen informatie meer over de bijeenkomst.

Meer informatie over het bewaren van persoonsgegevens bij de VNG kunt u nalezen in de VNG Privacyverklaring.