Aanmelden bijeenkomsten Programma Verbinden Schuldendomein

Wat doen wij met uw gegevens?

Wij gebruiken uw gegevens uit onderstaand formulier alleen om u te benaderen en te informeren over bijeenkomsten van het Programma Verbinden Schuldendomein. Met het invullen van dit formulier geeft u daar toestemming voor. U ontvangt per mail de volgende informatie:

  • een bevestiging van uw aanmelding
  • updates wanneer er wijzigingen zijn met betrekking tot de bijeenkomst

Het Programma Verbinden Schuldendomein heeft drie verschillende soorten onlinebijeenkomsten: 

  • (Be)spreekuren worden georganiseerd op basis van behoeften of actuele ontwikkelingen. In deze sessies delen we nieuwe informatie en is er ruimte voor vragen of stellingen. In de omschrijving van een (be)spreekuur leest de deelnemer wat zij kan verwachten en of de sessie aansluit bij de behoefte, kennis en/of ervaring.
  • (Samen)werksessies zijn gericht op samenwerking; intern, tussen gemeenten onderling of met ketenpartners. Het zijn actieve werksessies waarin we praktijkervaringen delen of samen aan de slag gaan!
  • Expertsessies zijn verdiepingen in een bepaald thema of vraagstuk. Daarbij staat de ervaring, expertise of praktijkvoorbeelden van gemeenten centraal. Dit levert bijvoorbeeld input voor processen, (ondersteunings)producten of ontwikkelingen. 
E-mailadres
:
*
Voornaam
:
*
Tussenvoegsel
:
Achternaam
:
*
Aanhef
:
Organisatienaam (optie)
:
Rol
:
Domein
:
Functie
:
Telefoon
:
Alle bijeenkomsten starten om 10.00 uur. 
Versterken Informele infrastructuur
:

Knelpunten van de schuldhulpverlening in de vrouwenopvang
:

Life-events
:

Vroegsignalen van ondernemers
:


Velden met een * zijn verplicht

Bewaren van uw gegevens

Wij bewaren uw gegevens gedurende de organisatie en afronding van de bijeenkomst. Wij vernietigen deze gegevens twee maanden nadat de bijeenkomst heeft plaatsgevonden. Als u ons eerder toestemming hebt gegeven om u te informeren over Verbinden Schuldendomein bewaren wij uw gegevens gedurende de looptijd van het ondersteuningstraject.

U kunt uw toestemming voor het bewaren van gegevens op ieder moment intrekken door een e-mail te sturen aan nieuws.realisatie@vng.nl. U ontvangt dan geen informatie meer over de bijeenkomst.

Meer informatie over het bewaren van persoonsgegevens bij de VNG kunt u nalezen in de VNG Privacyverklaring.