Aanmelden Monitor Doelgerichte Digitalisering

Wat doen wij met uw gegevens?

Wij gebruiken uw gegevens uit onderstaand formulier alleen om u te benaderen en te informeren over de Monitor Doelgerichte Digitalisering (MDD) en het Dashboard Dienstverlening en Digitalisering (DDD) (deels openbare informatie van de MDD) van Waarstaatjegemeente.nl. Met het invullen van dit formulier geeft u daar toestemming voor. U ontvangt per mail de volgende informatie:

  • een bevestiging van uw inschrijving
  • rapportages uit de Monitor Doelgerichte Digitalisering
  • relevante berichtgeving rondom de Monitor Doelgerichte Digitalisering en het Dashboard Dienstverlening en Digitalisering
  • uitnodigingen voor bijeenkomsten rondom de Monitor Doelgerichte Digitalisering en het Dashboard Dienstverlening en Digitalisering
E-mailadres
:
*
Voornaam
:
*
Tussenvoegsel
:
Achternaam
:
*
Organisatienaam
:
Aanhef
:
Functie
:
*
Rol
:
*
Domein
:
*
Telefoon
:

Ja, ik ontvang graag rapportages, berichtgeving en uitnodigingen van de:

Monitor Doelgerichte Digitalisering
:
*

Bent u contactpersoon namens meerdere gemeenten (vanwege een samenwerkingsverband)? Vul dan hieronder in namens welke gemeenten.

Andere gemeenten
:


Velden met een * zijn verplicht

Bewaren van uw gegevens

Wij bewaren uw gegevens gedurende de looptijd van de ondersteuning op gebied van de Monitor Doelgerichte Digitalisering en het Dashboard Dienstverlening en Digitalisering vanuit VNG Realisatie. Wij vernietigen deze gegevens wanneer er geen ondersteuningstraject meer loopt.

U kunt uw toestemming voor het bewaren van gegevens op ieder moment intrekken door een e-mail te sturen aan nieuws.realisatie@vng.nl. U ontvangt dan geen rapportages en informatie meer over de Monitor Doelgerichte Digitalisering.

Meer informatie over het bewaren van persoonsgegevens bij de VNG kunt u nalezen in de VNG Privacyverklaring.