Aanmelden Functionaris Gegevensbescherming (FG)

De VNG ondersteunt gemeenten bij de implementatie en het beheer van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Rechtstreeks contact met de FG, kwartiermaker of contactpersoon helpt daarbij. U kunt per gemeente slechts één FG aanmelden.

Wat doen wij met deze gegevens?

Wij gebruiken de gegevens uit onderstaand formulier alleen om de FG te benaderen en te informeren over onze ondersteuning op gebied van privacy in het algemeen en de AVG in het bijzonder. De FG ontvangt per mail de volgende informatie:

  • een maandelijkse privacy-nieuwsbrief
  • nieuwsberichten over actuele gebeurtenissen op gebied van privacy en AVG
  • updates wanneer we bijeenkomsten over privacy organiseren
  • een bericht als er een nieuw ondersteuningsproduct beschikbaar is

Wij bewaren uw gegevens gedurende de looptijd van de ondersteuning op gebied van privacy en AVG vanuit VNG-Realisatie. Wij vernietigen deze gegevens wanneer er geen apart ondersteuningstraject meer loopt.

Voor meer informatie over de ondersteuning van VNG bij de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) kunt u op de website van VNG Realisatie terecht.

Voornaam contactpersoon
:
*
Tussenvoegsel
:
Achternaam
:
*
E-mail
:
*
Gemeente
:
*

Velden met een * zijn verplicht

Als u hieronder het vakje aanvinkt, geeft u toestemming om benaderd en geïnformeerd te worden over privacy zoals hierboven beschreven:

Ja, u mag mij benaderen en informeren over privacy en de AVG
:
*

U kunt de toestemming op ieder moment intrekken. Als u dat doet, verwijderen wij de gegevens en ontvangt u geen informatie meer van ons.

Meer informatie over de privacyverklaring vindt u op de site van VNG Realisatie