Aanmelden Open Raadsinformatie

Wat doen wij met uw gegevens?

Wij gebruiken uw gegevens uit onderstaand formulier alleen om u te benaderen en te informeren over Open Raadsinformatie. Met het invullen van dit formulier geeft u daar toestemming voor. U ontvangt per mail de volgende informatie:

  • een bevestiging van uw deelname
  • updates wanneer er wijzigingen zijn 

Open Raadsinformatie

Met de standaard Open Raadsinformatie (ORI) helpt de VNG gemeenten alle documenten van de gemeenteraad – besluiten, agenda’s, moties, amendementen en beleidsstukken – eenvoudig en collectief toegankelijk te maken. De VNG ORI-standaard zorgt dat leveranciers dezelfde taal gaan spreken en dat raadsinformatie uitwisselbaar en vergelijkbaar beschikbaar komt. Inmiddels zijn al meer dan 100 gemeenten aangesloten. Er is vanuit de VNG ondersteuning geboden om een volgende serie van 100 gemeenten aan te kunnen sluiten. Uiteraard is het einddoel een landelijke dekking.

E-mailadres
:
*
Voornaam
:
*
Tussenvoegsel
:
Achternaam
:
*
Aanhef
:
Organisatienaam
:
Functie
:
Leverancier (raadsinformatiesysteem)
:
Telefoon
:
Domein
:
Rol
:
Ja, ik meld me aan voor:
Open Raadsinformatie
:
*


Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming om uw raadsinformatie te ontsluiten via de VNG ORI standaard. De projectleider ORI zal contact met u opnemen voor het vervolg. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met Sander Bakker, sander.bakker@vng.nl of 06-39854141

Velden met een * zijn verplicht

Bewaren van uw gegevens

Wij bewaren uw gegevens gedurende de organisatie en afronding van het project. Wij vernietigen deze gegevens twee maanden nadat het project is afgerond. 

U kunt uw toestemming voor het bewaren van gegevens op ieder moment intrekken door een e-mail te sturen aan nieuws.realisatie@vng.nl. U ontvangt dan geen informatie meer over de bijeenkomst.

Meer informatie over het bewaren van persoonsgegevens bij de VNG kunt u nalezen in de VNG Privacyverklaring.