Aanmelden en wijzigen coördinator ENSIA

Beste gemeentesecretaris,

Wij gebruiken de gegevens uit onderstaand formulier om de ENSIA-coördinator te benaderen en te informeren over onze ondersteuning op gebied van ENSIA. De ENSIA-coördinator ontvangt periodiek per mail een nieuwsbrief. De gegevens van de ENSIA-coördinator worden verstrekt aan ICTU voor het aanmaken van een account voor de ENSIA-tool en aan Logius voor communicatie m.b.t. DigiD-zaken. Als gemeentesecretaris ontvangt u éénmalig een bericht met betrekking tot de aanstelling van de ENSIA-coördinator.

Met dit formulier geeft u de gegevens of een wijziging (van de gegevens) van de projectcoördinator implementatie ENSIA door. U kunt per gemeente slechts één contactpersoon aanmelden. U kunt het formulier wel meerdere malen insturen. Voor meer informatie over het verantwoordingsproces informatieveiligheid met ENSIA kunt u op de website van VNG Realisatie terecht.

Naam gemeentesecretaris
:
*
E-mail gemeentesecretaris
:
*
Voornaam coördinator
:
*
Tussenvoegsel
:
Achternaam coördinator
:
*
E-mail coordinator
:
*
Aanmelding voor gemeente
:
*
Aanhef
:
Telefoon
:
*
Functie coördinator
:

Hierbij geef ik toestemming om de coördinator te informeren over de implementatie van
ENSIA
:
*


Velden met een * zijn verplicht

Bewaren van de gegevens

Wij bewaren de gegevens gedurende de looptijd van de ondersteuning op het gebied van ENSIA vanuit VNG Realisatie. Wij vernietigen deze gegevens wanneer er geen apart ondersteuningstraject meer loopt of als er een wijziging van een ENSIA-coördinator is doorgegeven.

Meer informatie over de privacyverklaring vindt u op de site van VNG Realisatie