Aanmelden ENSIA-coördinator

Beste gemeentesecretaris,

Met dit formulier geeft u de gegevens of een wijziging (van de gegevens) van de ENSIA-coördinator door. U kunt per gemeente slechts één ENSIA-coördinator aanmelden. Voor meer informatie over het verantwoordingsproces informatieveiligheid met ENSIA kunt u op de website van VNG Realisatie terecht.

De gegevens van de ENSIA-coördinator worden verstrekt aan VNG Realisatie voor het aanmaken van een account voor de ENSIA-tool.

Wij gebruiken de gegevens uit onderstaand formulier eveneens om de ENSIA-coördinator te benaderen en te informeren over onze ondersteuning op gebied van ENSIA. De ENSIA-coördinator ontvangt periodiek per mail een nieuwsbrief.

Verder worden e-mailadressen en telefoonnummers incidenteel beschikbaar gesteld aan de toezichthouders die namens de ministeries op grond van hun wettelijke taak het toezicht en de handhavingsmaatregelen op het gebied van informatiebeveiliging en datakwaliteit uitvoeren. De gegevens worden verstrekt als de toezichthouders hier op basis van de uitvoering van die wettelijke taak om verzoeken (bijvoorbeeld als er contact moet zijn over uit te voeren maatregelen).

Als gemeentesecretaris ontvangt u éénmalig een bericht met betrekking tot de aanstelling van de ENSIA-coördinator.

Naam gemeentesecretaris
:
*
E-mail gemeentesecretaris
:
*
Voornaam coördinator
:
*
Tussenvoegsel
:
Achternaam coördinator
:
*
E-mail coordinator
:
*
Aanmelding voor gemeente
:
*
Aanhef
:
Telefoon
:
*
Functie coördinator
:
ENSIA
:
*

Hierbij geef ik toestemming om de coördinator te informeren over de implementatie ENSIA
en om de gegevens incidenteel te delen met de stelselhouders wanneer dat nodig is.


Velden met een * zijn verplicht

Bewaren van de gegevens

Wij bewaren de gegevens gedurende de looptijd van de ondersteuning op het gebied van ENSIA vanuit VNG Realisatie. Wij vernietigen deze gegevens wanneer er geen apart ondersteuningstraject meer loopt of als er een wijziging van een ENSIA-coördinator is doorgegeven.

Meer informatie over de privacyverklaring vindt u op de site van VNG Realisatie