Aanmelden contactpersoon van het project Ondernemers uit de financiële zorgen

Dit formulier is alleen bestemd voor het aanmelden of wijzigen van de contactpersoon voor de dienstverlening aan ondernemers met financiële zorgen van een organisatie.

Bent u geen contactpersoon, maar wilt u de nieuwsbrief schulden ontvangen? Vult u dan niet dit formulier in, maar het aanmeldformulier nieuwsbrief schulden. Contactpersonen ontvangen na aanmelding automatisch de nieuwsbrief en hoeven hier niet apart op in te schrijven.

Wat doen wij met uw gegevens?

De VNG gebruikt de gegevens uit onderstaand formulier om de contactpersonen te informeren over of betrekken bij de ondersteuning vanuit het project ‘Ondernemers uit de financiële zorgen’.

Wij vragen dan ook om één contactpersoon per gemeente, ISD of belastingsamenwerking te registreren. Heeft u vragen of mocht u twijfelen, neem dan contact op met de implementatiemanagers via schulden@vng.nl. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Voornaam
:
*
Tussenvoegsel
:
Achternaam
:
*
E-mail
:
*

N.b. In het aanmeldformulier kunt u de contactpersoon voor slechts één organisatie per keer opgeven. Is de contactpersoon het aanspreekpunt namens meerdere organisaties? Dien dan per organisatie een aanmeldformulier in, met dezelfde contactpersoon.

 

Schrijft zich in namens een
:
*
Naam organisatie
:
*
Aanhef
:
Telefoon
:
*
Functie
:
Contactpersoon Ondernemers uit de financiƫle zorgen
:
*

Hierbij geef ik toestemming om de contactpersoon te informeren over het project Ondernemers met financiële zorgen van het Programma verbinden schuldendomein en om de gegevens incidenteel te delen met de stelselhouders wanneer dat nodig is.


Velden met een * zijn verplicht

Bewaren van de gegevens

De VNG bewaart de gegevens gedurende de looptijd het project ‘Ondernemers met financiële zorgen’ dat deel uitmaakt van het programma ‘Verbinden Schuldendomein’ dat wordt uitgevoerd door VNG Realisatie.
Wij vernietigen deze persoonsgegevens als het project is beeindigd of uw organisatie een nieuwe contactpersoon heeft doorgegeven.

Meer informatie over de privacyverklaring vindt u op de website van de VNG.