Aanmelden coördinator gemeentelijk schuldendomein

Dit formulier is alleen bestemd voor het aanmelden of wijzigen van de coördinator schulden van een organisatie. Bent u geen coördinator, maar wilt u de nieuwsbrief schulden ontvangen? Vult u dan niet dit formulier in, maar het aanmeldformulier nieuwsbrief schulden. Coördinatoren ontvangen automatisch deze nieuwsbrief en hoeven zich niet apart op te geven.

Wat doen wij met uw gegevens?

VNG gebruikt de gegevens uit onderstaand formulier om de coördinatoren voor de invoering van de vier wetstrajecten en de impact van de coronacrisis op het schuldendomein binnen uw gemeenten te benaderen en te benaderen over onze ondersteuning hierbij. Het gaat om de volgende wijzigingen:

  1. Wet vereenvoudiging beslagvrije voet (WvBvv).
  2. Aanpassing van de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening (Wgs).
  3. Adviesrecht gemeenten bij schuldenbewindzaken (Ags).
  4. Wet stroomlijning keten voor derdenbeslag, ook wel bekend als verbreed beslagregister (VBR).

Om gemeenten en de coördinatoren voor te bereiden hebben wij een overzicht samengesteld met de werkzaamheden voor het aanspreekpunt in de communicatie over de vier wetten en de ondersteuning die de VNG hierbij biedt.

Wij vragen dan ook één coördinator per gemeente, ISD of belastingsamenwerking. Mocht u twijfelen, neem dan contact op met de implementatiemanagers via schulden@vng.nl

Met dit formulier geeft u de gegevens of een wijziging (van de gegevens) van de coördinator voor de implementatie door. Voor meer informatie over het implementatietraject of de wetswijzigingen in het schuldendomein kunt u op de website van VNG Realisatie terecht.

Naam bestuurder
:
*
E-mail bestuurder
:
*
Voornaam coördinator
:
*
Tussenvoegsel
:
Achternaam coördinator
:
*
E-mail coordinator
:
*

N.b. U kunt maar één organisatie per keer opgeven. Is de contactpersoon coordinator namens meerdere organisaties? Dien dan meerdere malen dit formulier in, steeds voor een andere organisatie.

Schrijft zich in namens een
:
*
Naam organisatie
:
*
Aanhef
:
Telefoon
:
*
Functie
:
Schulden Coördinator
:
*

Hierbij geef ik toestemming om de coördinator te informeren over de implementatie Programma verbinden schuldendomein en om de gegevens incidenteel te delen met de stelselhouders wanneer dat nodig is.


Velden met een * zijn verplicht

Bewaren van de gegevens

Wij bewaren de gegevens gedurende de looptijd van de ondersteuning op het gebied van programma verbinden schuldendomein vanuit VNG Realisatie. Wij vernietigen deze gegevens wanneer er geen apart ondersteuningstraject meer loopt of als er een wijziging van een schuldencoördinator is doorgegeven.

Meer informatie over de privacyverklaring vindt u op de site van VNG Realisatie